Daviér - Elektro Technische Groothandel Direct informatie nodig? Bel ons op: 0167 85 2191

Artikelen

Home / Artikelen
Industrieel laagspannings-schakelmateriaal

Daviér biedt oplossingen voor energieverdeling en controle door gebruik van modulaire schakelaars met een vrije keuze van componenten en merken. Kijk hier welke merken wij zoal voeren.

Kabeldraagsystemen

Wij bieden een breed assortiment kabeldraagsystemen, kabelgootsystemen en ladderbanen. Kabeldraagsystemen met functiebehoud bij brand nodig, ook hiermee kunnen wij u helpen. Kijk hier voor de merken die wij voeren.

Kabel

Ook voor kabel hebben wij de juiste leveranciers gevonden, van een stuurstroomkabeltje 0,14 tot grondkabels 4x240. Bij Daviér vindt u het allemaal! Klik hier voor ons merkenaanbod.

Verlichting

Ons pakket verlichting strekt zich uit van spots tot led strips en van magazijnverlichting tot buitenverlichting. Neem gerust een kijkje in ons merkenpakket.

Noodverlichting

Ook voor noodverlichting kunt u bij ons terecht, we bieden oplossingen in algemene noodverlichting en vluchtwegsignalering. Geen nood bij Daviér! Kijk hier.

Schakelmateriaal

Met een uitgebreid assortiment schakelmateriaal bieden wij oplossing voor meer woon- en werkcomfort. Slimme techniek die met uw klant meedenkt, ook dat is Daviér. Kijk hier welke merken wij voeren.

Installatiemateriaal

Met afstand het grootste artikelpakket in de range, wij bieden installatiemateriaal van topkwaliteit van de grote merken. Klik hier voor ons merkenaanbod.